Foto: AFP/Scanpix
Lietuviešu tenisists Ričards Beraņķis Kremļa kausa izcīņas otrajā kārtā pārspējis spēcīgo Kanādas sportistu Milošu Raoniču, kurš šajā turnīrā bija izsēts ar pirmo numuru.

Gandrīz divas stundas ilgušajā otrās kārtas mačā Beraņķis pārspēja Raoniču ar 6-3, 4-6, 6-3 un iekļuva turnīra ceturtdaļfinālā, kur spēkosies ar spāni Robertu Bautistu-Agutu, kurš izsēts ar piekto numuru.

"Pazīstu Ričardu kopš jaunības un zinu, ka viņš ir ļoti labs spēlētājs, bet šodien mana galvenā problēma bija tā, ka Maskavā ierados ne tādā formā, kādā gribētu," pēc zaudējuma intervijā "Sport Ekspress" atklāja Raoničs. "Pēdējās 10 dienas noslimoju, praktiski nekāpu laukā no gultas un trenēties varēju tikai pēdējās divas dienas."

Kā zināms, Kremļa kausā spēlē arī vadošais Latvijas tenisists Ernests Gulbis, kurš cīņu šai turnīrā iesāka ar otro kārtu. Gulbja pirmais pretinieks bija spānis Daniels Himeno-Travers, kurš tika uzvarēts divos setos ar 6-3, 7-6 (7:3). Potenciāli abi Baltijas sportisti var satikties Kremļa kausa izcīņas pusfinālā, ja uzvarēs savos ceturtdaļfināla mačos. Gulbim ceturtdaļfinālā pretī stāsies ar astoto numuru izliktais itālis Andreass Seppi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!