Foto: AFP/Scanpix
Toronto "Masters" turnīrā ceturtdien negaidītus zaudējumus piedzīvoja pasaules ranga līderis Novāks Džokovičs un šveiciešu tenisists Stans Vavrinka.

Džokovičs, kurš Toronto aizvada pirmo turnīru pēc apprecēšanās, trešās kārtas mačā ar 2-6, 2-6 piekāpās francūzim Žo Vilfrīdam Tsongam. Savukārt Vavrinka, kurš bija izlikts ar trešo numuru, ar 6-7 (8:10), 5-7 zaudēja Kevinam Andersonam no DĀR.

"Es pat tuvu nerādīju to sniegumu, ko plānoju pirms došanās kortā. Nekādas spēles uz gala līnijas, serve arī nekāda, servju uzņemšana arī nekāda. Vienkārši, ļoti, ļoti slikta diena, ļoti slikts, slikts sniegums," kritisks pēc zaudējuma bija Džokovičs.

No turnīra izstājās arī ceturtais numurs Tomašs Berdihs, kurš ar 6-3, 3-6, 4-6 piekāpās spānim Felisiano Lopesam, bet Ernesta Gulbja pāridarītājs Žiljēns Beneto ar 3-6, 6-4, 4-6 zaudēja kanādietim Milošam Raoničam. Tikmēr ar lielām grūtībām trešo kārtu pārvarēja Rodžers Federers (otrais numurs), kurš nepilnu trīs stundu ilgā cīņā at 7-6 (7:5), 6-7 (3:7), 6-4 pārspēja Marinu Ciliču no Horvātijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!