Foto: Zigismunds Zālmanis
Sestdien, 22. septembrī, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā un RAF masīva sporta laukumā notiks tradicionālais regbija turnīrs par godu Igoram Umeckim - "Mītava Cup 2018". Šogad turnīrs notiks četrās vecuma grupās U11,U13,U15 un U17, organizatori plāno ap 350 dalībnieku, bet kopumā Jelgavā ieradīsies 26 komandas no Latvijas, Lietuvas un Krievijas.

Turnīra oficiālā daļa sāksies plkst.11:00 ZOC stadionā, kur notiks komandu sveikšana un turnīra oficiālā atklāšana. Zemgales Olimpiskajā centrā spēlēs U11 un U13 jaunieši, savukārt U15 un U17 spēlēs RAF masīva sporta laukumā. Turnīra dienā būs ne tikai regbijs, apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar regbija pamatelementiem, piedalīties konkursos, tikt pie dažādām balvām, pamācīties regbija pamatelementus, mazākajiem apmeklētājiem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas.

"Šogad mūsu mērķis ir sarīkot regbija ģimenes svētkus, lai skatītāji, kuri ieradīsies uz mūsu turnīru redzētu, cik regbijs ir fantastisks sporta veids, cik draudzīgi ir bērni. Mēs darām visu, lai bērniem,treneriem,vecākiem un līdzjutējiem paliktu pozitīvas emocijas pēc mūsu turnīra," saka RK "Mītava" direktors Dmitrijs Bondarenko.

"Ar nepacietību gaidām, kad varēsim piedalīties ikgadējā Mītava Cup turnīra, šis jau ir sestais un viss vēl ir priekšā. Šogad pārstāvēsim turnīru ar četrām komandām, sastāvi ir nokomplektēti, darbs rit raiti. Ir vēl daudz nepadarītas organizatoriskas lietas, bet vēl ir pietiekams laiks, lai visu savestu kārtībā. Izmantojot iespēju vēlos ielūgt visus jelgavniekus un Jelgavas viesus apmeklēt mūsu turnīru," piebilst RK "Mītava" galvenais treneris Roberts Bondarenko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!