Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Sestdien, 10. oktobrī, Upesciema stadionā notiks šīs sezonas Latvijas regbija čempionāta divas svarīgākās spēles par zelta un par bronzas medaļām.

Bronzas medaļu mačs starp "LMT/Eži" un "TFS/Bulduri" komandām sāksies pulksten 12.00, bet Lielais fināls, kurā spēkiem mērosies "Miesnieki/Ķekava" – "Garkalne/Livonia", sāksies pulksten 15.30.

Jau šobrīd ir zināms, ka Mazo finālu tiesās Oļegs Voroņins, bet Lielo – Vadims Pihovkins no Sanktpēterburgas (Krievija).

"Miesnieki/Ķekava" galvenais treneris Uldis Bautris:
– Neko tādu īpašu pirms fināla neplānojam. Galvenais – pēc "Top Lyga" turnīra cenšamies sadziedēt brūces. Šīs sacensības mums bija smags pārbaudījums, tāpēc tagad jādomā par spēku atjaunošanu pēc tām. Vienlaikus mēģinām aptvert, kas varētu spēlēt laukumā un pienācīgi cīnīties.

"Garkalne/Livonia" galvenais treneris Toms Zibolis:
– Finālam gatavojamies nopietni un pastiprinātā režīmā. "Miesnieku" komandu zinu jau ilgāku laiku, tāpēc nedomāju, ka viņi varētu mūs ar kaut ko pārsteigt. Sāncenšu lielākais trumpis ir spēka cīņa. Paši centīsimies spēlēt ātri, izmantojot uzbrukuma malas – 12. un 13. numurus. Ir vēl daži pozicionāli jaunumi, kurus centīsimies likt lietā. Protams, ceram uzvarēt, taču pretinieks ir spēcīgs. Divreiz šosezon jau esam viņiem zaudējuši. Redzēsim, kā veiksies finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!