Foto: Zigismunds Zālmanis
Latvijas regbija čempiona titulu aizstāvēšanu ceturtdien, 26. jūlijā, ar uzvaru sāka "STATS/Ķekava", kas spraigā cīņā atspēlējās un ar 29:14 (10:11) pieveica "Eži/LMT" komandu.

Otrā puslaika sākumā "eži" ar precīzu soda sitienu panāca 14:10, tomēr pieredzējušie "miesnieki" turpinājumā spēja salauzt "Eži/LMT" pretestību un gūt uzvaru, turklāt iegūstot bonus punktu kopvērtējumā par pieciem piezemējumiem.

"Pirmajā puslaikā daudziem spēlētājiem bija jūtams spēļu prakses trūkums, kas izpaudās nepareizu lēmumu pieņemšanā un daudzās kļūdās. Savukārt otrais puslaiks jau bija veiksmīgāks, kad svarīgā brīdī individuālo meistarību nodemonstrēja komandas kapteinis Emīls Balodis, panākot lūzumu spēlē. Tāpat varu izcelt Georgiju Kirilovu un Mairi Grīvu,, kuri veica lielu darba apjomu gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Uzslavas arī pretiniekiem par pašaizliedzīgu spēli un kārtīgu cīņu visas spēles garumā," pēc panākuma teica "STATS/Ķekava" galvenais treneris Kristaps Andersons.

Nākamā spēle šogad ļoti īsajā Latvijas regbija čempionātā paredzēta 5. augustā, kad Siguldā "Fēnikss" uzņems "miesniekus" jeb "STATS/Ķekava".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!