Foto: Publicitātes foto
Profesionāls čīliešu tenisists atzinies, ka regulāri piedalījies spēļu sarunāšanā, bet to nenožēlo, jo tādā veidā varējis papildināt savus ienākumus un "atslogot" ģimenes budžetu, vēsta vietējie mediji.

"Manas karjeras sākumā pie manis pienāca kāds cilvēks un piedāvāja 1500 dolāru par zaudējumu "Future" turnīra pirmajā kārtā, bet es atteicos un uzvarēju," portāls "24horas.cl" saka tenisists, kurš vēlējies palikt anonīms. "Pēc nedēļas viņš man piedāvāja jau 2000 dolāru. Es piekritu, taču šaubījos. Spēli tomēr "atdevu", uzvarot tikai divus geimus. Toties man kabatā bija 117 dolāru prēmija no turnīra rīkotājiem un vēl divi tūkstoši, kas man deva emocionālu mieru."

"Turpmāk es tā "pārdevu" vairākas spēles, kas ļāva man atteikties no vecāku finansiālās palīdzības," norāda tenisists, kuram ir arī ATP ranga punkti. "Es arī tagad "pārdodu" savas spēles, visbiežāk septembrī. Neko nenožēloju un man nav kauns. Tas ir "nepieciešamais ļaunums", jo turnīru organizatori nespēj palielināt prēmijas. Tāpēc es un mani kolēģi turpina piedalīties spēļu sarunāšanā."

Kā zināms, britu raidsabiedrība šīs nedēļas sākumā nāca klajā ar šokējošu informāciju, ka spēļu sarunāšanā ir iesaistīti arī ATP ranga labāko piecdesmitniekā esoši tenisisti un pat "Grand Slam" turnīru uzvarētāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!