Latvijas tenisa izlase šajā nedēļas nogalē aizvadīs Federāciju kausa izcīņas pārspēles par iekļūšanu pasaules grupā pret Krievijas komandu, un "360 TV" raidījuma vadītāji Armands Puče un Valdis Valters sprieda, kāpēc Krievija izdomāja šo maču aizvadīt arēnā Hantimansijskā uz māla seguma.

Latvijas vadošās tenisistes Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova uz māla seguma spēlē veiksmīgi, turklāt Ostapenko uz šī seguma pērn triumfēja "French Open".

Tāpēc Valters bija izbrīnīts, ka Krievija ir izvēlējusies spēlēt uz šī seguma, taču Puče bija pārliecināts, ka tur būs sagatavots kāds pārsteigums, jo "tik lieli idioti viņi neesot". Puče gan uzsvēra, ka par to varēs spriesti tikai pēc spēles.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlasi svarīgajā Federāciju kausa duelī pārstāvēs Ostapenko, Sevastova, Diāna Marcinkeviča un Daniela Vismane. Savukārt Krievijas izlase pieteikusi Anastasiju Pavļučenkovu, Jekaterinu Makarovu, Jeļenu Vesņinu un Natāliju Vihļancevu.

Sevastova piecreiz spēlējusi pret Pavļučenkovu, visas reizes zaudējot, tāpat visās trīs reizēs zaudēts arī Makarovai. Savukārt Ostapenko pret Pavļučenkovu un Vihļancevu spēlējusi pa vienai reizei, izcīnot uzvaras, taču vienreiz zaudējusi Makarovai, bet divreiz – Vesņinai.
Pilnu raidījumu "Hattrick" varēs redzēt trešdien pulksten "Lattelecom" televīzijas kanālā "360 TV"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!