Foto: Reuters/Scanpix
Talantīgā Latvijas tenisiste Daniela Vismane piektdien, 8. septembrī, cieta neveiksmi ASV atklātā čempionāta meiteņu dubultspēļu turnīra ceturtdaļfināla mačā.

Vismane pārī ar japānieti Juki Naito ar rezultātu 2-6, 4-6 piekāpās horvātietei Lea Boškovičai un Vanai Sjujui no Ķīnas.

Pasaules junioru rangā šobrīd Vismane ieņem 40.vietu, Naito atrodama 26.pozīcijā, bet Sjujui un Boškoviča ir attiecīgi 35. un 57.pozīcijā.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Vismane un Naito sīvā cīņā ar 5-7, 6-4, 11:9 uzvarēja krievietes Anastasiju Haritonovu un Jeļenu Ribakinu, kuras bija izliktas ar piekto numuru, bet pēc tam ar rezultātu 6-1, 7-5 apspēlēja argentīnieti Mariju Lurdesu Karli un Leinu Slītu no Kanādas.

Latvijas tenisiste atkārtoja jūlijā iespēto, jo līdz meiteņu dubultspēļu ceturtdaļfinālam tika arī Vimbldonas čempionātā.

Ziņots, ka pirmdien, 4. septembrī, nesen 18 gadu jubileju nosvinējusī Vismane piedzīvoja zaudējumu meiteņu vienspēļu turnīra pirmajā kārtā, ar 4-6, 6-3, 3-6 atzītot taivānietes Eņšuo Lianas pārākumu, kura turnīrā ir izlikta ar 16.numuru.

Vismane jūlijā cieta neveiksmi arī Vimbldonas čempionāta meiteņu vienspēļu pirmajā kārtā, bet dubultspēlēs tika līdz ceturtdaļfinālam, kamēr Francijas atklātajā čempionātā meiteņu konkurencē viņa zaudēja otrajā kārtā, bet dubultspēlēs cieta neveiksmi jau pirmajā mačā.

Latvijas tenisiste šovasar kvalificējās arī pieaugušo WTA rangam, kurā šobrīd ir 1043. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!