Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisistes Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova svētdien noskaidroja pretinieces Maiami WTA "Premier" sērijas turnīrā, un abu sportistu izlozi var saukt par veiksmīgu.

Ostapenko šajā turnīrā ir izlikta ar sesto numuru, bet Sevastova – ar 20. numuru, un tas nozīmē, ka abas sacensības uzsāks no otrās kārtas, kas risināsies ceturtdien un piektdien.

Ostapenko pretiniece otrajā kārtā būs Vācijas tenisistes Monas Bārtelas un ungārietes Timejas Babošas pāra uzvarētāja. Ja Latvijas tenisa līderei izdosies pārvarēt otro kārtu, tad tikai trešajā kārtā viņa var tikties ar kādu citu izsēto tenisisti – Šuanu Džanu, kuras pretiniece otrajā kārtā būs brazīliete Beatrisa Hadada Maja vai Lielbritānijas sportiste Hetere Vatsone. Džana izlikta ar 31. numuru.

Savukārt Sevastova otrajā kārtā spēlēs ar Francijas tenisistes Alisē Kornē vai amerikānietes Betānijas Matekas-Sendsas pāra uzvarētāju. Trešajā kārtā viņas pretiniece varētu būt ar 14. numuru izsētā Medisone Kīza no ASV, bet viņai vispirms otrajā kārtā jāuzvar baltkrieviete Viktorija Azarenka vai Katerīna Bellisa no ASV.

Maiami turnīrā Ostapenko līdz šim nav izcīnījusi uzvaras, bet Sevastovai piecās spēlēs izdevies uzvarēt tikai vienreiz.

Jau vēstīts, ka pirmdien publicētajā WTA rangā Ostapenko pakāpās uz piekto vietu, bet Sevastova pēc trīs vietu kāpuma ieņem 17. pozīciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!