Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko Vimbldonas čempionātā pagaidām ir pieprasījusi visvairāk video atkārtojumus no visām spēlētājām, vēsta Sieviešu tenisa asociācija (WTA).

Ostapenko aizvadītajos divos mačos pieprasījusi jau septiņus video atkārtojumus, bet tikai divi no tiem ir bijuši veiksmīgi, kas ir novērtēts ar 28,6% precizitāti. Vidējais rādītājs sieviešu turnīrā ir 28% precizitāte.

Viena no tenisistēm ar 100% precizitāti ir bijusī Francijas atklātā tenisa čempionāta fināliste Lūsija Saforova, tiesa viņa pieprasījusi tikai vienu video atkārtojumu.

Kā ziņojām, Latvijas tenisa pirmā rakete Ostapenko Vimbldonas čempionāta pirmajā kārtā smagā cīņā ar 6:3 un 7:6 (7:5) pieveica mājinieci Keitiju Dannu, bet otrajā kārtā pārliecinoši ar 6:1 un 6:3 uzvarēja beļģieti Kirstenu Flipkensu.

Nākamā Ostapenko pretiniece būs Krievijas tenisiste Vitālija Djatčenko. Šī abām tenisistēm būs jau otrā savstarpējā cīņa, bet zīmīgi, ka pirmajā mačā Ostapenko izcīnīja uzvaru pār krievieti tieši uz zālāja seguma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!