Foto: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova nekad nepadodas, tāpēc spēles pret viņu vienmēr ir ļoti sarežģītas, pēc panākuma "Australian Open" turnīra otrajā kārtā sacīja Krievijas tenisiste Marija Šarapova.

Jau vēstīts, ka Sevastova "Australian Open" otrās kārtas cīņā ar 1-6, 6-7 (4:7) piekāpās krievu zvaigznei Šarapovai, kura pēc panākuma neslēpa gandarījumu.

"Sevastova nekad nepadodas. Viņa spēj atsist atpakaļ ļoti daudz bumbiņu, un ar to man bija problēmas iepriekšējos mačos pret viņu. Esmu priecīga par to, cik agresīva es biju. Es biju stabila, izmantoju iespēju doties uz priekšu. Es tiešām labi spēlēju pie tīkla, un pie šī elementa tā es strādāju," pēcspēles preses konferencē uz žurnālistu jautājumu atbildēja Šarapova, kuras teiktais citēts turnīra mājaslapā.

Šī abām tenisistēm bija trešā savstarpējā spēle aizvadītā pusgada laikā, un Šarapova guvusi divas uzvaras. Aizvadītajā sezonā Sevastova "US Open" turnīrā pārspēja Šarapovu, bet viņas septembrī tikās arī Pekinas WTA turnīrā, sīvā cīņā uzvarot Krievijas sportistei.

"Man pret viņu bijušas smagas spēles. Lai arī es uzvarēju mūsu iepriekšējās mačā, man nācās atspēlēt divus mačpunktus, knapi uzvarot trešajā setā ar 7-6," atcerējās Šarapova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!