Foto: EPA/Scanpix/LETA

Amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa pēc zaudējuma Maiami "Premiere" tenisa turnīra pirmajā kārtā atteikusies komunicēt ar medijiem un nav ieradusies uz preses konferenci.

Maiami WTA turnīra pirmajā kārtā Viljamsa, kura sportā atgriezusies pēc bērna laišanas pasaulē, divu setu mačā ar 3-6 un 2-6 piekāpās 20 gadus vecajai Japānas pārstāvei, Indianvelsas turnīra uzvarētājai Naomi Osakai.

Preses konferences vietā, lai atbildētu uz žurnālistu jautājumiem, tenisa zvaigzne nākusi klajā ar paziņojumu līdzjutējiem.

"Katrs turnīrs – tā ir iespēja labāk sevi saprast tajās jomās, kurās man ir jāuzlabo sava spēle, lai sasniegtu labāko līmeni. Naomi aizvadīja lielisku spēli, un es katrreiz kaut ko iemācos, kad izeju kortā. Ar nepacietību gribu turpināt savu atgriešanos un katru dienu kļūt labākai. Esmu ļoti pateicīga saviem līdzjutējiem, kas mani atbalsta katrā šā neticamā ceļojuma solī," teikts Viljamsas paziņojumā.

Turnīra rīkotāji par atteikšanos piedalīties preses konferencē Viljamsai var piespriest soda naudu 1000 dolāru apmērā.

Uzvara Indianvelsas turnīrā iepriekšējā nedēļā bija Osakas pirmais WTA turnīra uzvarētājas tituls, kas ļāva WTA rangā pacelties par 22 pozīcijām uz 22. vietu.

Pirms Indianvelsas un Maiami turnīriem bijusī pasaules pirmā rakete Serēna Viljamsa pirmo kārtu savā karjerā nebija pārvarējusi tikai četras reizes, pēdējoreiz 2012. gada Francijas atklātajā tenisa turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!