Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisistei Anastasijai Sevastovai pārī ar krievieti Jevgēņiju Rodinu trešdien neizdevās pārvarēt Vācijas pilsētā Štutgartē notiekošā WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu pirmo kārtu.

Latvijas un Krievijas duets ar 6-2, 6-1 piekāpās amerikānietei Ebigailai Spīrsai un Katarinai Srebotniku no Slovēnijas, kuras sacensībās izliktas ar pirmo numuru.

Spēles ievadā Sevastova un Rodina uzvarēja pirmajos divos geimos, tomēr turpinājumā pretinieces pilnībā pārņēma spēles iniciatīvu, triumfējot nākamajos deviņos geimos un novedot dueli līdz uzvarai.

Rodina un Sevastova pašlaik WTA rangā atrodas otrajā simtā, bet Spīrsa un Srebotnika atrodamas attiecīgi 18. un 24.pozīcijā.

Turnīru Sevastova noslēdza ar viena dubultspēļu ranga punkta saņemšanu.

LETA jau vēstīja, ka otrdien dubultspēļu sacensībās pirmo kārtu pārvarēja cita Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar amerikānieti Rakelu Atavo, kuras turnīrā izliktas ar trešo numuru. Nākamajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā viņām pretim stāsies britu sportistes Naomi Broudija un Anna Smita.

Tāpat otrdien Sevastova vienspēļu pirmajā kārtā ar 6-1, 4-6, 6-3 pieveica titulēto Austrālijas spēlētāju Samantu Stosuru, bet vēlāk trešdien vienspēļu pamatturnīru sāks Ostapenko, kurai pretim stāsies ASV dāmu tenisa ceturtā rakete Koko Vandeveja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!