Foto: Reuters/Scanpix
Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ceturtdien Dubaijas WTA "Premier" sērijas turnīrā ar rezultātu 6-4, 7-5 pārspēja Ķīnas sportisti Vanu Cjanu un iekļuva pusfinālā.

Sevastova spēles pirmajā setā nonāca iedzinējos ar 1-3, tomēr viņa ātri atbildēja ar breiku un mača rezultātu līdzsvaroja. Nedaudz vēlāk viņa vēlreiz lauza ķīnietes servi un pēc tam savā serves geimā uzvarēja pirmo setu ar rezultātu 6-4.

Otrajā setā Sevastova izvirzījās vadībā ar 3-1, pārsvaru saglabājot arī turpinājumā, bet, servējot par uzvaru mačā, viņa darbojās sasaistīti, kas ļāva Cjanai atspēlēties. Sevastova uzreiz pēc tam vēlreiz lauza pretinieces servi, bet ar otro mēģinājumu pielika punktu spēlei.

Līdz ar to Sevastova pirmo reizi karjerā spēlēs "Premier" turnīru pusfinālā. Pusfinālā viņas pretiniece būs dānietes Karolīnas Vozņacki un amerikānietes Katerīnas Belisas pāra uzvarētāja.

Anastasija Sevastova is first through to @DDFTennis Semifinals!

Slides past Wang 6-4, 7-5! pic.twitter.com/Wh9AeknZ44
— WTA (@WTA) February 23, 2017


Sevastova šonedēļ WTA pasaules rangā ieņem 35.vietu, savukārt Cjana ierindojas 76. pozīcijā.

Tikmēr Dubaijas turnīra dubultspēļu turnīrā Jeļena Ostapenko pārī ar kanādieti Gabrielu Dabrovski ar rezultātu 1-6, 6-3, 5:10 piekāpās Jekaterina Makarova un Jeļenai Vesņinai, kuras turnīrā izliktas ar otro numuru.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu mača aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!