Brāļi Aleksandrs un Miša Zverevi, kuri pārstāv Vāciju, tiksies Vašingtonas "ATP World Tour 500" turnīra trešajā kārtā un sola tajā bezkompromisa cīņu.

Jaunākajā ATP rangā 21 gadus vecais Aleksandrs Zverevs ieņem augsto 3. pozīciju, bet par viņu deviņus gadus vecākais Miša ir 42. vietā.

"Es viņu slikti pazīstu, jo viens pret otru [pamatturnīrā] spēlēsim pirmoreiz," atzīst Aleksandrs. "Šis pavisam viennozīmīgi mums nebūs parasts mačs. Tā būs ļoti interesanta pieredze gan man, gan Mišam, gan visai mūsu ģimenei. Tas būs rets gadījums, kad viena ģimene varēs palielīties, ka divi brāļi viens pret otru spēlējuši tik augstā līmenī. Bet ir pavisam skaidrs, ka abi gribam uzvarēt. Mēs neatdosim viens otram ne punkta."

"Tā pavisam noteikti būs interesanta diena," Vašingtonas turnīra oficiālajā mājas lapā citēts vecākais brālis Miša. "Lieliski, ka mēs tiksimies šādā brīdī, šādā turnīrā. Šobrīd mēs abi rādām labu tenisu, un rītdienas spēle nozīmē, ka mūsu vecāki ir padarījuši labu darbu. Viņi izaudzinājuši cienījamus tenisistus, tāpēc visa ģimene būs vinnētājos."

Līdz šim brāļi kortā savstarpēji tikušies divas reizes, bet kvalifikācijas kārtās – 2012. gadā Dalasā un 2014. gadā Hjūstonā. Abos gadījumos uzvarēja Miša.

"Mūsu pirmajā tikšanās reizē kortā man bija 14, otrajā _ 15 ar pusi gadu. Turklāt otrā spēle bija gara un saspringta, tāpēc es trešajā setā atteicos no cīņas. Kopš tā laika daudz kas ir mainījies," saka Aleksandrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!