Foto: DELFI
Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) prezidents Ari Grasa ceturtdien veltīja atzinīgus vārdus Latvijai par augsta līmeņa turnīru organizēšanu.

Ceturtdien Eiropas čempionāta posmā Jūrmalas "Masters" risinājās kvalifikācijas turnīra cīņas, kuras apmeklēja arī FIVB prezidents. Viņš, tiekoties ar medijiem, uzteica Jūrmalā notiekošo turnīru un uzsvēra, ka Latvija ir piemērs citām valstīm.

"Latvijas lielākais pluss ir tas, ka tā dara visu pakāpeniski. Pagājušajā gadā šeit notika "Satellite" sērijas turnīrs, bet šogad - "Masters". Šeit ir viss nepieciešamais, lai varētu rīkot Pasaules kausa "Open" posmu. Latvijā arī ir pasaules vadošie volejbolisti. Vienīgā problēma ir atrast vietu kalendārā. Tomēr mēs to atradīsim," solīja FIVB prezidents.

"Latvija ir piemērs tam, kā maza valsts ar nepārāk lielu iedzīvotāju skaitu ir spējīga noorganizēt ļoti augsta mēroga turnīru," turpināja Ari Grasa.

Tāpat FIVB prezidents sacīja, ka viņam Latvijā ļoti patīk daudzie meži, kā arī tas, ka turnīrs norisinās lieliskā pludmalē.

Jūrmalas "Masters" turnīra ietvaros piektdien risināsies grupu turnīra cīņas, bet sestdien jau risināsies izslēgšanas spēles. Svētdien spēcīgākie dueti aizvadīs pusfinālus un cīņas par medaļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!