Foto: DELFI.ee
Igaunijas volejbola izlases līdzjutēji aktīvi iegādājas biļetes uz 19. augustā Rīgā paredzēto "gadsimta maču" Eiropas čempionāta kvalifikācijā starp Igaunijas un Latvijas vīriešu komandām, informē Latvijas Volejbola federācija.

Mūsu ziemeļu kaimiņi apsolījuši nokrāsot "Arēnas Rīga" tribīnes Igaunijas karoga krāsās un uz gaidāmo spēli jau iegādājušies apmēram divus tūkstošus biļešu.

Kaimiņvalstu cīņas vienmēr ir izraisījušas pastiprinātu uzmanību, bet šoreiz iemeslu ir vēl vairāk. Latvijas un Igaunijas volejbolisti netiksies draudzības spēlē, bet cīnīsies par nopietnu mērķi — par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā. Turklāt Latvijas izlasi vada igauņu speciālists Avo Kēls, kurš pirms tam gandrīz 10 gadus ir vadījis Igaunijas valstsvienību.

Pirmā apakšgrupas spēle notika vakar, un tajā Izraēla savā laukumā uzvarēja Latviju ar 3:0.

Lai pagarinātu cerības uz dalību finālturnīrā līdz janvārim, Latvijai svētdien būs "gadsimta cīņā" jāuzvar. Mūsu ziemeļu kaimiņiem tā būs pirmā spēle grupā, un viņu līdzjutēji alks redzēt savas komandas uzvaru, tāpēc Latvijas volejbola cienītāji tiek aicināti uz "Arēnu Rīga" atbalstīt mūsu valsts komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!