Foto: FIVB
Latvijas pludmales volejbolistes Alise Pasatare/Anete Briņķe izcīnījušas trešo uzvaru U-12 pasaules čempionātā, kas risinās Kiprā.

Trešajā C grupas spēlē Latvijas sportistes, kuras šai turnīrā izliktas ar 15.numuru, ar 2-0 (21:13, 21:19) pārspēja austrālietes Džordžiju Deiviju/Džesiku Ngauamo(10.), bet piektdienas otrajā mačā Pastare un Brinķe piedzīvoja pirmo zaudējumu šai turnīrā, ar 0-2 (18:21, 23:25) piekāpjoties ar trešo numuru izliktajām vācietēm Sandrai Itlingerei/Janīnai Veilandei.

Pēc aizvadītām četrām no piecām grupas spēlēm Latvijas meitenes kopvērtējumā ieņem otro vietu aiz vācietēm un garantējušas iekļūšanu pirmajā izslēgšanas kārtā, kurā spēlēs katras grupas četras labākās komandas.

Tikmēr joprojām bez uzvarām šajā turnīrā puišu konkurencē cīnās Lancmanis/Smirnovs (11.). Viņi trešajā B grupas spēlē ar 0-2 (16:21, 16:21) piekāpās austrāliešiem Timam Dikonsonam/Malači Mūrčam (14.) un grupas kopvērtējumā ieņem pēdējo vietu. Vēl Latvijas sportistiem atlicis aizvadīt divas grupas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!