Foto: Publicitātes foto
Šajā sestdienā, 4. jūnijā, Kuldīgā norisināsies pludmales volejbola čempionāta "Latvijas pludmales 2016" atklāšanas posms. Pirmajā no septiņiem posmiem sacensības norisināsies gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē. Kopējais čempionāta balvu fonds ir 2850 eiro, bet par čempionāta fināla norises vietu ir izvēlēta Rīga.

"Latvijas Pludmale 2016" ir turpinājums pērnajā vasarā iesāktajam un veiksmīgi aizvadītajam pludmales volejbola čempionātam "Kurzeme pludmale 2015", kas norisinājās tikai Kurzemes reģionā. Kā atklāj čempionāta organizatori "Aizvadītā vasara mums bija lielisks apliecinājums mūsu kā organizatoru spējām un varēšanai. "Kurzemes Pludmale" mums pavēra lieliskas iespējas un sapratām, ka mēs spējam daudz vairāk. Spērām pārdrošu soli un izveidojām "Latvijas Pludmali" - čempionātu, kas norisināsies dažādās Latvijas pilsētās, apvienojot Kurzemi, Zemgali, Vidzemi un Latgali."

"Latvijas Pludmale" čempionāts tiks atklāts Kurzemes pērlē - Kuldīgā, bet pēc nedēļas visi tiks aicināti uz Vidzemi, skaistajām Cēsīm, lai Gaujas krastos uzspēlētu pludmales volejbolu. Pēc nelielas pauzes "Latvijas Pludmale" atgriezīsies Kurzemē – Ventspilī, kur norisināsies "Jūras Kauss" posms ar kopējo balvu fondu 600 eur, ko sagatavojusi Ventspils pilsēta. Tālāk gar jūras krastu dosimies uz pilsētu, kur satiekas ne tikai Baltijas jūra un Rīgas jūras līcis, bet arī pludmales volejbola spēlētāji un fani – uz Kolku. Pēdējā Kurzemes pilsēta, kas šajā vasarā uzņems pie sevis "Latvijas Pludmali", ir Aizpute. Bet jau nākamā dienā dosimies uz Zemgali un apciemosim Valgundi – vietu, kur volejbolu spēlē kā dienā, tā naktī. Starp Zemgali un Latgali atrodas Jēkabpils, kurā norisināsies pēdējais posms pirms lielā fināla. "Latvijas Pludmale" 2016 gada čempionus noskaidrosim, balvu fondu sadalīsim un vasaru noslēgsim Latvijas galvaspilsētā Rīgā.

Čempionāta organizatori ar vislielāko atdevi un degsmi gatavojas šīs vasaras čempionātam, lai sniegtu ikkatram tā dalībniekam neatkārtojamas emocijas un pieredzi, spēlējot augstas kvalitātes pludmales volejbola čempionātā. Spēlētājus sagaida lieliskas balvas no atbalstītājiem, laba mūzikas un spraigas spēles. Katru posma spēli tiesās kvalificēti tiesneši un sekretariāts, spēlētāju emocijas un spēles labākie mirkļi tiks iemūžināts foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!