Foto: FIVB

Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Mārtiņš Pļaviņš tomēr neapvienosies vienā pludmales volejbola pārī ar Latvijas klasiskā volejbola izlases līderi Hermani Egleskalnu, līdz pat 2016.gada olimpisko spēļu cikla beigām turpinot spēlēt kopā ar Aleksandru Soloveju.

Pļaviņš šo sezonu sekmīgi sācis kopā ar gados jauno Soloveju, ar kuru sadarbību izmēģināja jau pagājušās sezonas beigās. Tā kā Egleskalns vēl salīdzinoši nesen bija aizņemts Latvijas klasiskā volejbola izlasē, Pļaviņa un Soloveja duets netika izjaukts, bet sākotnējā iecere bija Egleskalnam sezonas gaitā pievienoties treniņiem un duetā aizstāt Soloveju. Lai arī Egleskalnam klasiskā volejbola sezona jau kādu laiku ir noslēgusies, plāni viņam kļūt par Pļaviņa pārinieku uz nezināmu laiku tika atlikti, jo Solovejs sevi laukumā ir ļoti labi pierādījis.

Otrdien Pļaviņš apstiprināja, ka iecere par apvienošanos ar Egleskalnu nerealizēsies, jo Hermanim pamainījušies personīgie plāni saistībā ar viņa klasiskā volejbola karjeru.

Tādējādi Pļaviņš duetā ar Soloveju apņēmies spēlēt visu 2016.gada Riodežaneiro olimpisko spēļu ciklu.

Pagājušo sezonu Pļaviņš neveiksmīgi sāka duetā ar Jāni Pēdu, tomēr viņu sadarbība nebija ilga. Pats Pēda šajā sezonā spēlēja kopā ar Tomu Šmēdiņu, tomēr pēc neveiksmīgajiem rezultātiem pirmajos kopīgajos turnīros duets izjuka. Par Šmēdiņa jauno pārinieku kļuvis Reinis Pekmanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!