Foto: F64
RTU/"Robežsardze" volejbolisti svētdien izcīnīja uzvaru arī otrajā Latvijas čempionāta finālsērijas spēlē.

Rīgas komanda ar rezultātu 3-0 (25:15, 25:20, 25:22) izbraukumā pieveica "Poliurs"/"Ozolnieki" komandu.

Pēc pārliecinoši uzvarētiem pirmajiem diviem setiem trešajā RTU/"Robežsardze" ilgstoši atradās iedzinējos, tomēr izšķirošos brīžus aizvadīja pārliecinošāk un guva uzvaru.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 16 punktiem bija pieredzējušais Ruslans Sorokins, kuram ar 12 punktiem piebalsoja Gatis Garklāvs.

Savukārt Ozolnieku volejbolistiem ar 11 punktiem palīdzēja Gatis Augustāns.

Kā zināms, sērijas pirmajā spēlē sestdien RTU/"Robežsardze" guva panākumu savā laukumā ar rezultātu 3-2 (22:25, 25:18, 19:25, 27:25, 15:9).

Līdz ar to sērijā līdz trim uzvarām RTU/"Robežsardze" ir priekšā ar 2-0. Trešā spēle nākamajā sestdienā tiks aizvadīta Rīgā.

Kā ziņots, par Latvijas čempionāta bronzas medaļas ieguvēju svētdien kļuva "Biolars"/"Jelgava" volejbolisti, kas sērijā par trešo vietu ar 2-0 apspēlēja "Daugavpils Universitāti" (DU). Šīs sērijas otrajā mačā jelgavnieki guva uzvaru ar 3-0 (25:21, 25:18, 25:18).

Pirms tam pusfinālā RTU/"Robežsardze" ar 3-0 pieveica DU, bet aizraujošākajā sērijā "Poliurs"/"Ozolnieki" ar 3-2 pārspēja "Biolars"/"Jelgava" komandu.

Savukārt ceturtdaļfinālā DU ar 2-1 uzveica Jēkabpils "Lūšus", bet "Poliurs"/"Ozolnieki" ar 2-0 pārspēja ASK/"Kuldīga" vienību. Tikmēr RTU/"Robežsardze" un "Biolars"/"Jelgava" kā divas labākās Latvijas komandas Baltijas līgas regulārajā čempionātā pusfinālam kvalificējās automātiski.

Pērn Latvijas čempionātā otro gadu pēc kārtas triumfēja RTU/"Robežsardze" komanda, kas finālsērijā ar 3-0 uzveica "Biolars"/"Jelgava".

Martā "Biolars"/"Jelgava" spēlēja Baltijas līgas finālā, kļūstot par pirmo Latvijas komandu kopš 2007.gada, kas ko tādu paveikusi. Tiesa, titula mačā jelgavnieki trijos setos piekāpās "Parnu" volejbolistiem. Savukārt bronzu Baltijas līgā ieguva "Poliurs"/"Ozolnieki".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!