Foto: FIVB

Latvijas vadošais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ar uzvaru iesākuši sezonas pirmo "Grand Slam" sērijas turnīru Maskavā.

Ar devīto numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš H apakšgrupas spēlē ar rezultātu 2-0 (21:17, 21:15) uzvarēja Polijas spēlētājus Mihalu Kadziolu/ Jakubu Šalankēviču (24).

H grupā vēl spēkojas krievi Konstantīns Semjonovs/Vjačeslavs Krasiļņikovs (8) un brazīlieši Rikardu Santošs un Andrē Steins (25).

Tikmēr F grupā Mārtiņš Pļaviņš un Haralds Regža, kuri izlikti ar 27. numuru, ar rezultātu 0-2 (16:21, 18:21) zaudēja Nīderlandes duetam Aleksandram Brouveram un Robertam Mēvsenam (6).

Turpinājumā šīs apakšgrupas ietvaros latvieši spēlēs pret amerikāņiem Džonu Haidenu/Traju Bornu (11) un Francijas spēlētājiem Jusefu Krū/Eduāru Rovlandsonu (22).

Zaudējumu A grupas spēlē piedzīvoja arī trešais latviešu duets Rihards Finsters un Edgars Točs (32), kuri ar rezultātu 0-2 (17:21, 18:21) piekāpās turnīra galvenajiem favorītiem Alisonam Čeruti un Brunu Šmitam no Brazīlijas.

A grupā vēl spēlē kanādieši Džošs Binstoks/Sems Šahters (16) un poļi Pjotrs Kantors un Bartošs Losjaks (17).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!