Foto: FIVB

Latvijas labākais pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš trešdien cieta negaidītu neveiksmi sezonas pēdējā "Grand Slam" posma, kas norisinās Brazīlijas pilsētā Sanpaulu, pirmajā mačā.

Ar ceturto numuru izliktie Samoilovs/Šmēdiņš D apakšgrupas pirmajā cīņā ar 0-2 (19:21, 16:21) piekāpās vien ar 29.numuru izliktajiem brazīliešiem Gustavu Karvaljesam un Alisonam Frančioni.

Turnīra turpinājumā Latvijas labākais pludmales volejbola duets ceturtdien sacentīsies pret amerikāņiem Viljamu Montgomeriju un Stefordu Sliku, kuri izlikti ar 20.numuru, kā arī pazīstamajiem nīderlandiešiem Kristiānu Varenhorstu un Reineru Numerdoru, kuriem ticis 13.numurs.

Pēc grupu turnīra katras apakšgrupas spēcīgākais duets automātiski iekļūs izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, bet no pirmās kārtas tajā startēs grupu otro un trešo vietu ieguvēji.

Samoilovs/Šmēdiņš ir vienīgie Latvijas pārstāvji šajā turnīrā.

Kā zināms, augusta izskaņā Samoilovs/Šmēdiņš otro reizi šosezon sasniedza kāda "Grand Slam" turnīra finālu, paliekot otrie Polijā notikušā Stare Jablonki turnīrā.


    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!