Pirmdien, 18. jūnijā, "Delfi TV" ekspertu komanda raidījumu cikla "Ceļš uz Lužņikiem" otrajā pārraidē analizēja Pasaules kausa finālturnīra pirmo spēļu notikumus un sensācijas.

Raidījumu vada "Delfi" sociālo tīklu satura redaktors, kurš ir zināms arī kā "stand-up" komiķis, grupas "Singapūras satīns" dalībnieks un liels futbola jautājumu lietpratējs – Edgars Bāliņš. Otrā raidījuma viesi bija aktieris, mūziķis un futbola entuziasts Kristians Kareļins un "DELFI" eksperts Toms Ģigulis.

"Delfi" lasītājus un futbola fanus aicinām Pasaules kausa laikā iesaistīties raidījuma satura pilnveidošanā, daloties ar savām atziņām par Pasaules kausu, izteikt savus jautājumus un novērojumus sociālajos tīklos, pievienojot klāt tēmturi #CeļšUzLužņikiem.

Kopumā ir paredzēti deviņi raidījumi gandrīz katru pirmdienu un ceturtdienu pulksten 11 tiešraidē portālā "Delfi", bet precīzākam raidījuma demonstrēšanas grafikam iespējams sekot līdzi portālā "Delfi".

Ja neizdodas raidījumu vērot tiešraidē, tad raidījumu ieraksti pilnā apjomā visiem interesentiem būs pieejami "Delfi" sadaļā "Pasaules kauss futbolā".

Šis ir otrais projekts, ko "Delfi" piedāvā no savas jaunās daudzfunkcionālās interneta televīzijas studijas, par kuras izveidošanu vēstījām pirms mēneša. Taču skaidrs, ka šis nebūs pēdējais projekts, kas apdzīvos studiju. Jau 2018. gada laikā pie skatītājiem dosies vēl vismaz divi raidījumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!