Foto: AP/Scanpix

Vācijas izlases pussargs Andrē Širle, kurš Pasaules kausa izcīņas pusfināla spēlē pret Brazīliju guva divus vārtus, šo maču atcerēšoties visu mūžu, medijiem atklājis futbolists.

"Šī uzvara ir kaut kas neticams! Es to atcerēšos visu mūžu," izteicies Širle. "Prieks, ka man izdevās gūt divus vārtus, iznākot laukumā uz maiņu. Otros vārtus iesitu ar kreiso kāju, pat nezinu, kā man tas izdevās."

"Brazīlieši šai mačā atdeva sevi visu, bet iespējams, ka ar to ir par maz pret mūsu komandu," saka pussargs. "Taču viņi "sitās" līdz pēdējam. Vienkārši mēs bijām spēcīgāki."

Arī Širles kolēģis Bastians Švainštaigers pauda cieņu pretiniekiem. "Man bija ļoti patīkami spēlēt pret Brazīliju. Mēs izdarījām to, ko mums vajadzēja izdarīt, taču man ir nedaudz skumji par brazīliešiem - viņiem ir laba komanda, kas izdarījusi lielu darbu," vietējiem medijiem pēc spēles atklāja vācu pussargs. "Žēl, ka Neimars un Tjagu Silva nevarēja piedalīties šai spēlē, taču uzskatu, ka iekļūšana pasaules čempionāta pusfinālā Brazīlijai ir liels panākums."

Savukārt bijušais Vācijas izlases zvaigzne, tagadējais ASV valstsvienības treneris Jirgens Klinsmans uzskata, ka viņa dzimtenes futbola komanda "raksta jaunu futbola vēsturi".


"Vācija šodien raksta Pasaules kausa vēsturi. Milzīgi komplimenti komandai. Ļoti lepojos ar viņiem," tā savā "Twitter" kontā ierakstījis Klinsmans, kura vadītā komanda no šā turnīra izstājās astotdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!