Mūziķis Toms Rozentāls sacerējis dziesmu par Urugvajas futbola izlases uzbrucēju Luisu Suaresu un viņa incidentu Pasaules kausa izcīņas mačā pret Itāliju, kad urugvajietis iekoda pretinieku aizsargam Džordžio Kjelīni plecā.

Dziesmu sauc "Hei, Luiss, nekod man" ("Hey Luis Don't Bite Me), un tā sociālajā tīklā "Youtube" trīs dienu laikā apskatīta nepilnus 34 tūkstošus reižu.

Kā ziņots, 2014.gada Pasaules kausa finālturnīra priekšssacīkšu D grupas pēdējā spēlē Urugvaja izmantoja iegūto skaitlisko vairākumu un ar 1:0 (0:0) pieveica Itāliju. Itāļus mazākumā atstāja tiesnesis, strīdīgā situācijā piešķirot sarkano kartīti. Savukārt spēles 79.minūtē tiesneši "nogulēja" Suaresa kārtējo kodienu, šoreiz viņš savu zobu pēdas atstāja itālim Džordžio Kjelīni plecā. Par to Suaress sodīts ar deviņu spēļu diskvalifikāciju Urugvajas izlases rindās, kā arī viņš uz četriem mēnešiem diskvalificēts no jebkādām ar futbolu saistībām darbībām. Tāpat viņam jāsamaksā 82 000 eiro liels naudas sods.

Šis nav pirmais šāda veida incidents ar Suaresa piedalīšanos. Būdams Amsterdamas "Ajax" kapteinis, 2010.gadā Suaress iekoda plecā Eindhovenas PSV pussargam Otmanam Bakalam un par to saņēma septiņu spēļu diskvalifikāciju. Savukārt pagājušajā gadā jau "Liverpool" rindās viņš izcēlās mačā pret "Chelsea" un iekoda pretinieku aizsargam Braņislavam Ivanovičam. Par šo rīcību viņš saņēma desmit spēļu diskvalifikāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!