Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Anglijas futbola izlases galvenais treneris Garets Sautgeits atzinies, ka būtu priecājies pat par neizšķirtu rezultātu Pasaules kausa izcīņas finālturnīra pirmajā spēlē pret Tunisiju, ja viņa komanda parādītu labu sniegumu.

Kā ziņojām, Anglijas izlase savā pirmajā spēlē šajā turnīrā svinēja uzvaru ar 2:1 (1:1).

"Es būtu priecīgs pat par neizšķirtu," pēcspēles preses konferencē izteicies Sautgeits. "Vispirmām kārtām vajag parādīt sevi laukumā — tas ir pat svarīgāk par rezultātu. Spēlē pret Tunisiju mums neizdevās kontrolēt visu, taču reaģējām uz sarežģītām situācijām. Neizšķirta gadījumā es gan būtu nedaudz vīlies, un arī mājās mūsu rezultātu vērtētu citādi. Pirmajā periodā mēs radījām daudz vārtu momentu, bet pietrūka aukstasinīga noslēguma."

"Neskatoties uz tiesnešu lēmumiem pret mums, nezaudējām dūšu, saglabājām kontroli un dominējām," uzskata angļu treneris. "Uzbrukuma viļņi nāca viens pēc otra. Atstrādājām arī mājas darbus, un viens no tiem nesa mums uzvaru. Mēs neesam ideāla komanda, bet visu laiku cenšamies kļūt labāki. Mūsu rezultātu deva smags darbs un daudzu tūkstošu atbalsts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!