Foto: AFP/Scanpix/LETA
Tunisijas izlases vārtus noslēdzošajā Pasaules kausa apakšgrupas spēlē pret Panamu krīzes situācijā varētu sargāt kāds no laukuma spēlētājiem, jo abi valstsvienības pamatvārtsargi ir guvuši traumas, vēsta britu mediji.

Pirms pēdējās G grupas spēles Tunisijas izlasē vesels ir palicis tikai trešais vārtsargs – pirmais numurs Muezs Assens traumu guva jau pirmajā Pasaules kausa spēlē, pavadījis laukumā vien 10 minūtes, bet otrais vārtsargs Farūks Ben Mustafa treniņā savainoja ceļgalu. Līdz ar to tunisiešiem jāpļaujas uz rezerves vārtsargu Aimenu Matluti.

"Traumas ir iztukšojušas mūsu komandu," izdevums "The Mirror" citē Tunisijas izlases galveno treneri Nabilu Mālulu. "Divi vārtsargi ir guvuši savainojumus. Mums ir atlicis tikai Matluti. Iespējams, pieteiksim Ben Šerifiju, kurš ieradies Krievijā, bet gaida FIFA atļauju. Ja to saņemsim, būs labi, jo citādi mums paliek tikai Matluti."

Ja Tunisijas izlasei neizdosies pieteikt jaunu vārtsargu, kā otrais numurs spēlē pret Panamu vārtsarga pozīcijā tiks pieteikts kāds no laukuma spēlētājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!