Foto: AP/Scanpix
Kolumbijas futbola izlases viens no līderiem Hamess Rodrigess ceturtdien Kazaņā izlaidis komandas atklāto treniņu, līdz ar to ir radušās šaubas par viņa iespējām piedalīties komandas pirmajā spēlē.

Kolumbijas izlase turnīru sāks otrdien Saranskā ar spēli pret Japānu, bet turpinājumā tiksies arī ar Polijas un Senegālas izlasēm.

Pirms četriem gadiem Pasaules kausa finālturnīrā Rodrigess kļuva par turnīra rezultatīvāko spēlētāju, gūstot sešus vārtus. Pateicoties viņam kolumbieši aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, kurā ar 1:2 zaudēja mājiniecei Brazīlijai.

Valstsvienībā viņš 62 spēlēs pretinieku vārtsargus pārspējis 21 reizi.

Tieši pēc veiksmīgās debijas Pasaules kausā Rodrigess nokļuva Spānijas grandā Madrides "Real", kurai viņš pieder joprojām, lai gan aizvadītajā sezonā tika izīrēts Vācijas slavenajam klubam Minhenes "Bayern".

Rodrigesam šoreiz ir liela konkurence par vietu Kolumbijas izlases uzbrukuma smailē, jo komandā ir arī Radamels Falkao, kurš pirms četriem gadiem nespēlēja.

Pasaules kausa finālturnīrs ar 32 komandu līdzdalību ceturtdien sākas Maskavā, atklāšanas cīņā tiekoties Krievijas un Saūda Arābijas izlasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!