Foto: AP/Scanpix/LETA
2018. gada Pasaules kausa finālturnīrs būs jāizlaiž Meksikas futbola izlases aizsargam Djego Rajesam, kuram nav izdevies izārstēt neilgi pirms čempionāta gūto savainojumu, informē Meksikas Futbola federācija.

Dažas dienas pirms izlases treniņnometnes sākuma 25 gadus vecais Rejess guva paceles cīpslas traumu un nepiedalījās pārbaudes spēlēs pret Skotiju un Dāniju. Šīs nedēļas sākumā Rejesam tika veikta atkārtota pārbaudes un tajā atklāts, ka savainojums nav pilnībā sadzijis, ziņo ESPN.

Meksikas izlases vadība nolēma neriskēt ar futbolista veselību un aizstāja viņu ar vietējā kluba "Pachuca" pussargu Ēriku Gutjeresu, kurš tiek uzskatīts par vienu no daudzsološākajiem jaunajiem meksikāņu futbolistiem.

Meksikas izlases treneris Huans Karloss Osorio bija "Porto" aizsargam Rejesam paredzējis nozīmīgu lomu komandā, iekļaujot viņu sākumsastāvā.

22 gadus vecais Gutjeress uz Krieviju devās kā 24. spēlētājs, kurš tiktu iekļauts izlasē kāda futbolista traumas gadījumā.

Iepriekš Meksikas izlase zaudēja arī Nestoru Arauho, kurš guvis ceļgala traumu.

Pirmo spēli 2018. gada Pasaules kausā Meksikas izlase aizvadīs svētdien, 17. jūnijā, pret pašreizējiem pasaules čempioniem vāciešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!