Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbola izlases līderis Neimars sevi neuzskata par tās naudas vērtu, ko par viņu samaksāja Parīzes "Saint-Germain", pirms Pasaules kausa izcīņas intervijā portālam "spox.com" sacīja pats futbolists.

Pirms 2017./2018. gada sezonas Parīzes "Saint-Germain" par Neimaru samaksāja 222 miljonus eiro, tādējādi viņš kļuva par dārgāko spēlētāju futbola vēsturē.

"Es nelepojos ar to, ka esmu dārgākais spēlētājs pasaulē. Tā ir tikai nauda un nekas vairāk. Es pats par sevi nebūtu maksājis tik daudz," teica Neimars, uz kura pleciem tagad gulstas Brazīlijas izlases līdera pienākumi Pasaules kausa izcīņā.

"Es vienmēr esmu vēlējies būt īpašs. Tas bija mans mērķis, kad sāku spēlēt futbolu. Tas izklausās neveikli, bet es katru dienu cenšos kļūt par labāku spēlētāju. Es lepojos, ka sasniedzu savu bērnības mērķi. Tas man ir svarīgi. Transfēra summa nepalīdz un nepierāda, cik labs es esmu," uzsvēra Neimars.

Tāpat viņš piebilda, ka pirms četriem gadiem Pasaules kausa izcīņā uz Brazīlijas izlasi tika izdarīts necilvēcīgi liels spiediens, kas bija viens no iemesliem zaudējumam pusfinālā Vācijai ar 1:7.

"Tagad mums beidzot ir iespēja labot iepriekšējā Pasaules kausa neveiksmi. Varbūt mēs atkal spēlēsim pret Vāciju un revanšēsimies," pauda futbolists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!