Foto: EPA/Scanpix/LETA

Pasaules dārgākais futbolists Neimars svētdien Vīnē ar gūtiem vārtiem palīdzēja Brazīlijas izlasei pēdējā pārbaudes spēlē pirms Pasaules kausa uzveikt mājinieci Austriju.

Brazīlieši svinēja uzvaru ar 3:0 (1:0), bet Neimaram šī bija otrā spēle pēc februārī gūtās traumas.

Jau vēstīts, ka februārī Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" uzbrucējs Neimars iedzīvojās pēdas kaula lūzumā, bet laukumā viņš atgriezās pirms nedēļas, kas ar gūtiem vārtiem Brazīlijas izlasei palīdzēja uzveikt Horvātiju (2:0).

Pirms nedēļas Neimars laukumā devās uz maiņu, bet tagad pret Austriju bija Brazīlijas izlases sākumsastāvā, nospēlējot 84. minūtes.

Rezultātu viesiem atklāja Gabriels Žezūss, kurš bija precīzs spēles 36. minūtē, bet otrajā puslaikā Neimars un Filipe Koutinju, attiecīgi 63. un 69. minūtē panāca jau 3:0.

Neimaram tas bija 55. precīzais sitiens izlases rindās, kas viņam ļāva pakāpties uz trešo vietu visu laiku labāko Brazīlijas izlases snaiperu sarakstā, panākot Romario. Vairāk vārtus pieckārtējo pasaules čempionu labā guvuši tikai Pele un Ronaldu.

Brazīlieši Pasaules kausa finālturnīrā pirmo spēli aizvadīs 17.jūnijā, kad spēkosies ar Šveici. Vēl šajā apakšgrupā spēlēs Kostarika un Serbija.

Pasaules kausa finālturnīrs sāksies jau ceturtdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!