Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Brazīlijas futbola izlases uzbrucējs Neimars pēc spēles pret Šveici Pasaules kausa izcīņas finālturnīra ievadā kritizēja tiesnešu darbu un uzskata, ka pretinieki nebija pelnījuši vienu kopvērtējuma punktu.

Kā ziņojām, Brazīlijas un Šveices izlašu spēle noslēdzās ar neizšķirtu 1:1. Līdz ar to Brazīlijas futbola izlasei pirmo reizi 40 gadu laikā neizdevās Pasaules kausu iesākt ar uzvaru. Pēdējoreiz neizšķirts PK ievadā brazīliešiem bija 1978. gadā, kad mačs ar Zviedriju noslēdzās ar tādu pat rezultātu – 1:1.

"Šveice nebija pelnījusi šādu rezultātu," Neimaru citē izdevums "Sport Ekspress". "Taču uzskatu, ka Brazīlijas izlasei ir jāuzlabo sniegums. Šī spēle lika saprast, ka pasaules čempionāts nebūs viegls."

"Es uzskatu, ka tika pārkāpti noteikumi šveiciešu vārtu gūšanas brīdī, taču ne man par to spriest," saka brazīliešu futbolists. "Mūsu uzdevums ir spēlēt, nevis uztraukties par tiesāšanu. Ja soģi netiek galā ar saviem pienākumiem, tā ir viņu problēma."

Neimaram šī spēle izvērtās visai sāpīga, lai gan izdevās izvairīties no nopietnākas traumas. Fiksēts, ka pret viņu pretinieks 10 reizes pārkāpa noteikumus. "Bija nedaudz sāpīgi, pakliboju," aģentūra TASS citē Neimaru. "Taču par to nevajag uztraukties, tā nav trauma, taču pret mani šodien bieži pārkāpa noteikumus"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!