Foto: AFP/Scanpix/LETA
2018. gada Pasaules kausa mājiniece Krievijas futbola izlase nozīmīgās sacensības sāks bez "uzvaras garšas", sagatavošanās procesu noslēdzot ar neizšķirtu 1:1 pret Turcijas valstsvienību.

Tādējādi Krievija pirms Pasaules kausa finālturnīra nav uzvarējusi septiņās spēlēs pēc kārtas, bet pēdējo reizi uzvaras priekus baudīja pērnā gada oktobrī, pieveicot Korejas futbolistus.

Spēles 36. minūtē Krievijas izlase izmantoja Turcijas komandas kļūdu aizsardzībā, un pēc saspēles Aleksandrs Samedovs pārcēla bumbu pāri turku vārtsargam Serkanam Kirintili. Turcija, kas nespēlēs Pasaules kausā, izlīdzinājumu panāca 60. minūtē, kad ar tālsitienu izcēlās Junušs Malli.

Krievijas futbola izlase Pasaules kausu mājās sāks 14. jūnijā, kad atklāšanas spēlē "Lužņiku" stadionā tiksies ar Saūda Arābiju. Interesanti, ka atklāšanas spēlē tiksies abas šī gada Pasaules kausa viszemāk pasaules rangā esošās komandas – Krievija ir 66. vietā, bet Saūda Arābija šobrīd ieņem 67. vietu. Priekšsacīkstēs vēl A grupā spēlēs Ēģipte un Urugvaja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!