Foto: SIPA/Scanpix/LETA
Anglijas futbola izlase gaidāmajā spēlē par trešo vietu 2018. gada Pasaules kausa izcīņā ir noskaņojušies uzvarēt, jo grib reabilitēties par zaudējumu pusfinālā Horvātijai.

Kā ziņojām, Anglijas izlase pusfinālā piekāpās Horvātijai ar 1:2 papildlaikā un bronzas spēlē tiksies ar Beļģiju, kas savā pusfināla mačā minimāli zaudēja Francijai.

"Mēs saprotam, ka sagādājām vilšanos saviem līdzjutējiem, kas no mums šajā čempionātā gaidīja uzvaras," Anglijas izlases aizsargu Kailu Volkeru citē izdevums "Izvestija". "Tā bija unikāla iespēja pacīnīties par pasaules čempionu titulu, ko Anglija nav varējusi izcīnīt vairāk kā 50 gadus. Taču es gribu uzsvērt, ka izdarījām visu, ko spējām. Anglijas izlase pēdējā laikā ir ievērojami progresējusi. Esmu pārliecināts, ka mums ir liela nākotne, bet vispirms gribam uzvarēt spēlē par trešo vietu un reabilitēties par zaudējumu pusfinālā.

"Mūs gaida cīņa ar ļoti sarežģītu pretinieku, Beļģijas izlasi, kurā daudzi spēlētāji pārstāv Anglijas premjerlīgas labākos klubus," viņš saka. "Taču mēs esam noskaņojušies tikai uz uzvaru."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!