Foto: Publicitātes attēls
Rīgā, Lucavsalā sācies Eiropas čempionāts veikbordā aiz laivas. Latvijas komandas sastāvā ir 9 sportisti, kuri startē dažādās vecuma kategorijās. Vislabākos rezultātus ir uzrādījuši: Jānis Zalpēteris (U18) un Roberts Liņavskis (Masters), kuri sasnieguši sacensību pusfinālu, savos grupu braucienos ierindojoties 2. vietā. Kristīne Bezbaile (Open Women) grupā ieņēma 3. vietu un viņai būs jāpiedalās 2. kvalifikācijas kārtā, lai cīnītos par vietu finālā.

Meiteņu U18 grupā piedalījās 3 mūsu pārstāves – Alise Krūze, Justīne Zonne un Nikola Jurkevica, kuras visas par medaļām cīnīsies sestdien finālos. Otrajā kvalifikācijas kārtā būs jāpiedalās Atim Bogomazovam (Masters) , kā arī Matīsam Purklāvam un Kristapam Jānim Beinertam (Open Men).

2. kvalifikācijas kārta norisināsies trešdien, bet pusfināli ceturtdien no plkst. 11.00 līdz 14.30. Sacensību fināli norisināsies sestdien no plkst.10. 00 līdz 16.30. Finālus tiešraidē varēs vērot Sportacentrs.com, bet spēcīgāko grupu fināli būs redzami Sportacentrs TV tiešraidē. Sacensību laiki un rezultāti pieejami starptautiskās federācijas mājas lapā. Turpat arī iespējams sekot līdzi rezultātiem tiešsaistes režīmā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!