Foto: Publicitātes foto
Mūsdienās jaunieši arvien vairāk pievēršas aktīvam un veselīgam dzīvesveidam, īpašu uzmanību veltot sportam. Education Centre Durbe 2016. gadā uzsāka aktīvu sadarbību ar vadošo jauniešu organizāciju Čehijā MSM Academy, kas piedāvā unikālas sporta nometnes un angļu valodas nodarbības pusaudžiem no 14 līdz 20 gadu vecumam vēsturiskajā Prāgā.

Futbols. Ekskluzīvā vasaras programma Starptautiskā Futbola Akadēmija, kas ietver aizraujošus futbola treniņus, izstrādāta sadarbībā ar Čehijas Futbola federāciju un futbola klubu Prague Sparta. Vasaras futbola nometnē jaunieši saņems lielisku iespēju pārbaudīt savas iemaņas profesionālā futbolā un spēlēt Eiropas labāko futbola klubu laukumā. Šī programma palīdzēs jaunajiem talantiem uzlabot savas iemaņas, satikties ar futbola zvaigznēm, iegūt neaizmirstamu pieredzi starptautiskā līmenī un, protams, gūt pozitīvas emocijas! Treniņi norisināsies profesionālu treneru vadībā. Lūk, ko par nometni saka viens no tās dalībniekiem.

Teniss. Kā zināms, Čehijas tenisa skola atzīta par vienu no labākajām pasaulē un čehu tenisisti atrodas pasaules elitē gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē. Piedalīties vasaras tenisa nometnē var gan profesionāļi, gan iesācēji. Katram spēlētājam paredzēta individuāla pieeja un sastādīts profesionāls treniņu plāns. Intensīvi treniņi 2 stundu garumā norisinās 4 - 5 reizes nedēļā. Nometnē jauniešus sagaida gan individuālas nodarbības ar treneri, gan nodarbības mini grupās, gan kardio treniņš.

Fitness. Ar katru gadu pieaug jauniešu skaits, kuri dod priekšroku treniņiem sporta zālē, tādēļ MSM Academy sadarbībā ar pasaules līmeņa fitnesa tīklu World Class piedāvā unikālu programmu, kuras noslēgumā iespējams saņemt sertifikātu ar trenera palīga kvalifikāciju. Apmācības norisinās World Class Venceslas. Fitnesa programmā ietvertas mācības par anatomiju, fizioloģiju, funkcionālie un spēka treniņi, treniņu programmas izstrāde un pareiza uzturas pamatprincipi.

22. aprīlī Rīgā ieradīsies MSM Academy pārstāve, un Jums ir lieliska iespēja apmeklēt semināru un uzzināt visu par šīm unikālajām programmām jūsu atvasei. Sīkāku informāciju par pasākumu un norises laikiem skatieties šeit.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!