Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies "DELFI Auto" un veikalu "Autoeksperts" un "Fans" rīkotais lasītāju konkurss, kurā, pareizi atbildot uz jautājumiem, varēja laimēt 80 eiro dāvanu karti minētajos veikalos. Izlozes rezultātā par konkursa uzvarētāju kļuva Sintija (dins...@gmail.com).


Pareizās atbildes uz konkursa jautājumiem

1. Kādu laimestu šovasar varēja laimēt FANS profila sekotāji facebook.com?
b) Velosipēdu

2. Kurā gadā notika pirmais fans:fest Žagarkalnā?
a) 2007.gada 24.februārī

3. Kāda nomināla vērtības Fans dāvanu kartes ir pieejamas Fans vaikalos?
a) 5, 10, 25, 50, 100 EUR vērtībā

4. Kur tika atvērts pirmais FANS veikals?
c) TC Mols

5. Vai ir iespējams www.fans.lv lapā pārbaudīt savas teorētiskās zināšanas velo
vadīšanā, lai nokārtotu CSDD eksāmenu?
c) Jā, links fans.lv lapas sadaļā "Velo padomi"

6. Kur norisinājās pirmā auto/velo lietu pagalma izsole 22.augustā?
a) Autoeksperts veikalā, Gunāra Astras ielā

7. Kāds ir Autoeksperts servisa darba laiks?
c) 8.00-19 darba dienās, sestdienās no 9.00-16.00

8. Ar ko atšķiras ''Calix'' automašīnas priekšsildītājs no ''Webasto'' priekšsildītāja?
a) Calix darbojas no 220V, Webasto izmantojot automašīnas degvielu.

9. Ko iespējams iznomāt Autoeksperts veikalā?
a) Jumta kastes un jumta šķērsstieņus automašīnām ar parastajiem reliņiem

10. Kāda ir drošības nauda īrējot jumta šķērsstieņus?
c) 50 Euro

Par tirdziņu:

10.oktobrī Garozes ielā 1 notiks tirdziņš, kurā piedalīties varēs ikviens sporta inventāra pārdot un pirkt gribētājs. Pārdot un iegādāties varēs visu, kas saistīts ar aktīvo atpūtu un sportu lieliem un maziem: velosipēdus, kalnu un distanču slēpošanas, kā arī snovborda inventāru, slidas, skrituļslidas, skrituļdēļus, ragaviņas, tūrisma inventāru, kā arī visa veida sporta apavus, apģērbus un aksesuārus.

Lai piedalītos tirdziņā, 10.oktobrī jāierodas Garozes ielā 1 (veikals "Fans") no pulksten 11.00 līdz 17.00 (pārdot gribētājiem no pulksten 10.00), līdzi ņemot pārdodamo preci vai vēlmi ko iegādāties. Nosakiet savu preces cenu, baudiet tirgošanās prieku! Bet, ja nevēlēsieties savu inventāru pārdot, to varēs turpat uz vietas nodot labdarībai! Veikali "Fans" un "Autoeksperts" kopā ar "Ziedot.lv" labdarībai nodoto sporta inventāru ziedos bērnu namiem, mazturīgajām un trūcīgajām ģimenēm, sociālās palīdzības centriem.

Dienas laikā norisināsies arī sporta un auto preču pagalma izsole. Jaunākajai informācijai par tirdziņa norisi un izsoli varat sekot līdzi pasākuma lapā Facebook.


Par "Autoeksperts"

"Autoeksperts" ir daļa no starptautiskas veikalu un autoservisu ķēdes, kas pārstāv "Webasto", "Calix", "Thule" un daudzus citus pasaulē slavenus zīmolus. "Autoeksperts" nodarbojas ar automašīnu aksesuāru, rezerves daļu tirdzniecību, kā arī autoservisa pakalpojumu sniegšanu un ietilpst Zviedrijas uzņēmuma "KGK Holding AB" sastāvā.

Skandināvijas valstīs, Baltijā plaši pārstāvētais "Autoeksperts" tagad ir vēris savas durvis arī Latvijā – Gunāra Astras ielā 3, Rīgā, kur tiek pārstāvēts ar lielāko šāda veida autocentru Baltijā.

Par "Fans"

Vadošais sporta preču mazumtirgotājs Latvijā, kas jau gandrīz 20 gadus piedāvā iegādāties tādu vadošo aktīvās atpūtas un sporta zīmolu preces kā "Cube", "Rossignol", "Holmenkol", "Sidas", "Umbro", "Mikasa", "NB", "Speedo", "UVEX", "Catmandoo", "Northland", "Fat Pipe" u.c.

"Fans" piedāvā arī velosipēdu un slēpju tehniskās apkopes pakalpojumus, sponsorē Latvijas izlases kalnu un distanču slēpošanā, aktīvi atbalsta riteņbraukšanas, pludmales volejbola un peldēšanas sacensības kā arī citas sportiskās aktivitātes.

"Fans" ir Latvijas uzņēmumu SIA "Aquapro" un SIA "Multisport" veikalu ķēde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!