Foto: Publicitātes attēls
Pussmaga svara cīkstoņa Raimonda Aukštikalnis intervija ar "CSI Sport news" par savu novembrī gaidīto cīņu ar Vācijas čempionu Kevinu Brendu (Kevin Brenda), kas norisināsies turnīra "KOK WORLD GP 2016 IN RIGA" ietvaros.

"Šī cīņa noteikti kļūs par manas karjeras kāpumu", apgalvo Raimonds."5.novembrī mēs veidosim vēsturi, jo es kļūšu par ātrāko pussmaga kategorijas cīkstoni Latvijas vēsturē. Es saprotu gan, ka vēl joprojām liels darbs jāpaveic un esmu maksimāli uz to koncentrēts. Vairākas lietas darāmas: diēta, gatavošanās, apkārtējo cilvēku atlase, partneru izvēle sparringiem. Tā kā nav laika atpūsties. Es turpinu strādāt un esmu priecīgs paziņot, ka viss notiek tieši kā plānots."

"Kevinam Brendam būs grūti šeit sacensties, viņš noteikti jutīs spiedienu, jo Vācijā jau kādu brītiņu skaitās par neuzvaramu. Ko lai dara? Man ir jāsagrauj pretinieka patmīlība, parādot, ka esmu gatavs uz visu savas valsts un uzvaras labā. Kaut arī Kevins cīnīsies viesos, nekādi nedrīkst atslābināties. Tomēr daudz kas ir atkarīgs no tā, cik lielā mērā viņš būs sagatavojies šai cīņai. Es savukārt apzinos, ka man ir priekšrocība cīnīties savās mājās. Ko tieši darīs mans pretinieks, kādu taktiku izvēlēsies, es nezinu." "Es cītīgi strādāju, lai kļūtu labāks nekā biju vakar. Domāju, ka es jau esmu pierādījis, ka tagad esmu viens no perspektīvākajiem cīkstoņiem Latvijā, un 5.novembrī "Arēnā Rīgā" esmu gatavs parādīt visai pasaulei, ko būšu sagatavojis priekš Kevina Brenda. Atkārtošos, ka netaisos apstāties un skatos uz priekšu. Nāciet atbalstīt mūsu sportistus 5.novembrī. Esmu pārliecināts – tas būs neaizmirstamais vakars."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!