Foto: Elkor
Pagājušajā nedēļas nogalē, 22. oktobrī ar pēdējo posmu Valmieras pusē noslēdzās 2016. gada taku skriešanas seriāls "Stirnu buks", kurš šosezon notika 7. posmos, no aprīļa līdz oktobrim pa Latvijas ainaviski bagātajiem meža ceļiem un taciņām. Beverīnas pilskalnā svinīgi tika sveikti loterijas uzvarētāji, kuri saņēma vērtīgas balvas no pasākuma atbalstītāja ELKOR: ASICS GEL skriešanas apavi un galvenā balva – SCOTT Scale 920 kalnu velosipēds.

Par galvenās balvas uzvarētāju kļuva rīdzinieks Romāns Cvetkovs, kurš šogad pirmo reizi piedalījās taku skriešanas seriālā "Stirnu buks". "Es ļoti priecājos par iegūto jauno velosipēdu", sacīja Romāns. Kā nonācāt līdz dalībai "Stirnu buks" seriālā? "Man skriešana sagādā patiesu prieku un gandarījumu. Divas sezonas skrēju tikai pa asfaltētu ceļu. Tā kā esmu dabas draugs un vēlējos pilnveidot sava ķermeņa izturību, meklēju iespēju sākt skriet pa pauguraināku un ainaviskāku apvidu. Universālveikalā ELKOR PLAZA piereģistrējos taku skriešanas seriālam, saņēmu dalībnieka karti un aizpildīju izlozes kuponu. Es joprojām nespēju noticēt, ka esmu ticis pie galvenās balvas. Kopā esmu piedalījies četros "Stirnu buks" posmos no septiņiem". Novēlam, lai jaunais velosipēds Romānamir lielisks sabiedrotais gan ikdienas gaitās, gan sportā, gan atpūtā!

Oksana Iljina, ELKOR pasākumu vadītāja " Esmu gandarīta, ka varam atbalstīt lielāko un populārāko taku skriešanas seriālu, un tā ietvaros sarīkot brīnišķīgu loteriju ar vērtīgu balvu fondu. Priecājos, ka mūsu sabiedrība lēnām virzās uz aktīvāku un veselīgāku dzīvesveidu."

Loterijā varēja piedalīties ikviens iedzīvotājs, kas bija reģistrējies taku skrējiena seriālam ELKOR PLAZA vai ELKOR SPORT veikalos. Skriešanas apavu pāra izloze notika katrā "Stirnu buks" posmā. Galvenās balvas izlozē piedalījās dalībnieku kartes, kas ir sakrājuši vismaz trīs zīmogus no "Stirnu buks 2016" seriāla. Vairāk par loteriju mājas lapā https://www.elkor.lv/lat/zinas/stirnu_buks_2016/

Paldies visiem, kas reģistrējās mūsu veikalos "Stirnu buks" seriālam un sirsnīgi sveicam visus laimētājus, un aicinam piedalīties ELKOR rīkotajās akcijās arī turpmāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!