Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē izbraukumā pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" hokejistiem Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji laukumā darbojušies ļoti pašaizliedzīgi, pēc spēles atzina Rīgas vienības galvenā trenera pienākumu izpildītājs Artis Ābols.

Jau ziņots, ka piektdienas mačā, nodemonstrējot nepārliecinošu sniegumu, Rīgas komanda ar rezultātu 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) uzvarēja "Ņeftehimik" vienību.

Pēc spēles Ābols atzina, ka uzvaras atslēga bijusi pašaizliedzīga darbība visas spēles garumā.

"Esmu pateicīgs puišiem par pašaizliedzīgu spēli. Tas, kas viņiem pietrūka iepriekšējā mačā pret Kazaņas "AK Bars" komandu, šovakar tika atgūts ar uzviju," Ņižņekamskas komandas oficiālajā mājaslapā citēts Ābols.

Tāpat treneris atzina, ka spēlē uzvarējusi komanda, kas to vairāk vēlējusies.

"Iespējams, ka šodien neuzvarēja labākā komanda pēc parādītā snieguma, taču atkal jāsaka paldies par pašaizliedzību," atzina "Dinamo" galvenais treneris. "Negribētos nevienu īpaši izcelt, taču nevar nepieminēt mūsu vārtsargu Mīkaelu Telkvistu. Viņš nospēlēja ļoti labi."

Savukārt "Ņeftehimik" vienības galvenais treneris Vladimirs Golubovičs sacīja, ka viesu hokejisti nospēlējuši ļoti precīzi un nav ļāvuši mājinieku spēlētājiem tikt vārtu tuvumā.

"Viņi nospēlēja ļoti precīzi. Nespējām tikt vārtu tuvumā, un viss, ko metām, trāpīja tieši virsū vārtsargam," atzina Golubovičs. "Šodien komanda parādīja labu kustību uz laukuma, tas vieš optimismu. Man gan ir pretenzijas pret atsevišķiem savas komandas aizsargiem - jau trešo spēli pēc kārtas divcīņās zaudē vieni un tie paši hokejisti."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 29 punktiem 28 spēlēs atrodas 12.pozīcijā, bet "Ņeftehimik" Austrumos ir astotie ar 40 punktiem 27 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!