Foto: F64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols uzskata, ka piedzīvotais zaudējums pārbaudes spēlē pret Prāgas "Lev" vienību nav nekas īpašs, jo komanda vairāk domā par pašu spēli nevis rezultātu.

Jau vēstīts, ka otrdien "Dinamo" ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:0, 0:0, 0:1) pārbaudes turnīrā Čehijas galvaspilsētā Prāgā atzina "Lev" hokejistu pārākumu.

"Divu dienu laikā tā ir otrā spēle turnīrā, pamainījām sastāvu, trīs uzbrucēji nespēlēja, nespēlēja arī Sandis Ozoliņš. Vienkārši vairāk domājam nevis par rezultātu, bet gan pašu spēli. Visvairāk mani uztrauc spēle aizsardzībā. Ir pie kā piestrādāt, taču esmu apmierināts, ka centāmies, nenolaidām rokas un punktu nopelnījām," portāls "R-Sport" citē "Dinamo" galveno treneri.

"Bija kļūdas vidējā un savā zonā, kuru rezultātā ielaidām vārtus. Taču pozitīvi ir tas, ka nenolaidām rokas tāpat kā spēlē pret "Ak Bars" - nonākot zaudētājos, izlīdzinājām rezultātu un uzvarējām papildlaikā. Tāpat bija ar "Lev" - trešajā periodā izlīdzinājām rezultātu un zaudējām "bullīšos". Esmu apmierināts ar spēlētāju attieksmi," paudis Ābols.

Kā ziņots, pirmajā mačā pirmdien "Dinamo" ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pieveica Kazaņas "Ak Bars" komandu.

Turnīra turpinājumā ceturtdien Rīgas "Dinamo" pretiniekos būs Ufas "Salavat Julajev", bet piektdien sekos mačs par vietu turnīrā.

Latvijas klubam šajā turnīrā nepalīdz vārtsargs Māris Jučers, kā arī uzbrucēji Māris Bičevskis un Juris Upītis. Jučers pašlaik iedzīvojies rokas savainojumā, Bičevskis ir traumējis ceļgalu, bet Upītis - plecu. Jāizceļ, ka Jučers un Upītis "Dinamo" komandā pašlaik atrodas uz pārbaudes laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!