Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles ar Helsinku "Jokerit" atzina, ka šajā mačā mājiniekus "salauza" noraidījumi, kas noveda pie vārtu zaudējuma, un "nogalināja" pretinieku trešā maiņa, kas guva divus vārtus.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" šai mačā zaudēja ar 3:4, trešo reizi šosezon piekāpjoties spēcīgajai Helsinku komandai, kas trīsreiz realizēja skaitlisko vairākumu.

"Līdz rezultātam 3:1 viss bija kārtībā, bet tad noraidījumi "salauza" mūsu spēli," preses konferencē pēc mača atzina Ābols. "Puiši zaudēja pārliecību, bet "nogalināja" mūs pretinieku trešā maiņa - Mozess-Jākola-Umarks ."

Šai spēlē savu KHL debiju piedzīvoja "Dinamo" jaunieguvums, kanādiešu vārtsargs Džefs Delorjē, kurš vārtos stājās trešajā periodā.

"Kas bija par iemeslu vārtsarga maiņai? Spēle negāja, kā vajadzētu, komanda zaudēja pārliecību," teica Ābols. "Ar Sedlāčeku viss ir kārtībā, nomainījām viņu, lai sapurinātu komandu, taču Džefs arī ielaida vienus vārtus."

"Jokerit" treneris Erki Vesterlunds uzteica savu komandu par izturību un meistarību, nodrošinot uzvaru šai spēlē.

"Varu lepoties ar savu komandu, jo Rīgas "Dinamo" šo maču iesāka ļoti labi," atzina treneris. "Taču mēs bijām gatavi šādai spēlei, otrajā, trešajā periodā parādījām raksturu un nosvērām uzvaras kausuuz savu pusi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!