Foto: F64

Katrs izcīnītais punkts veiksmīgajā sezonas sākumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" ir zelta vērtībā, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Kā ziņots, "Dinamo" pirmās regulārā čempionāta izbraukuma sērijas noslēdzošajā mačā sestdien ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Krievijas klubam Maskavas CSKA. Jaunās sezonas ievadā Rīgas klubs pie punktiem ticis visās piecās aizvadītajās spēlēs, izcīnot četras uzvaras. Tas komandai pašlaik dod otro vietu visas līgas kopvērtējumā.

"Šī mums bija līdz šim smagākā spēle, jo tā bija noslēdzošā četru izbraukuma maču sērijā," Ābola teikto citē KHL. "Viens punkts ir labāks iznākums par nevienu punktu."

"Mums pašlaik katrs punkts ir zelta vērtībā," izcēla treneris, kurš uz jautājumu, vai bija gaidījis sezonas sākumā turēties līdzās Maskavas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA komandām, atbildēja ar humoru. "Maskavas "Dinamo" šodien uzvarēja, tāpēc esam no viņiem nedaudz atpalikuši."

"Mums ir zināma sistēma, pēc kuras spēlējam. Radām daudzas vārtu gūšanas iespējas, tāpēc ceru, ka nākamajā mačā spēsim biežāk izcelties," izteicās CSKA komandas galvenais treneris Džons Torčeti. "Ar katru spēli kļūsim tikai labāki."

Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" pašlaik ar 13 punktiem piecos mačos ieņem otro vietu, kas dod arī otro pozīciju līgas kopējā ieskaitē, bet CSKA ar septiņiem punktiem Rietumos ir sestie.

Ar šo maču noslēdzās Rīgas kluba sezonas pirmais izbraukums, kam sekos četras mājas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!