Foto: F64

Pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa fināla trešajā spēlē Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols neslēpa sašutumu par ieskaitītajiem pretinieku otrajiem vārtiem, vēsta Krievijas masu mediji.

Atgādinām, ka KHL Cerības kausa trešajā finālspēlē otrdien Rīgas "Dinamo" viesos sīvā cīņā ar 1:2 zaudēja Habarovskas "Amur". Otros, uzvaru nesošos vārtus "Amur" guva pēdējās trešdaļas sākumā, burtiski iebakstot ripu vārtos. Pēc metiena nedroši nospēlēja "Dinamo" vārtsargs Mikaels Telkvists, tomēr ripa bija pie viņa. "Amur" hokejisti gan turpināja asi spēlēt vārtu priekšā, vārtsargam virsū tika uzgrūsts arī "Dinamo" aizsargs un Jevgeņijs Orlovs tomēr pamanījās iebakstīt ripu vārtos.

"Spēle ritēja kaujinieciski, grūti "iegājām" spēlē, bet tad jau "aizgāja" spēle. Domāju, ka "Amur" otro vārtu gūšanas brīdī bija noteikumu pārkāpums. Vārstargam vispār nedrīkst pieskarties, bet te pretinieks vēl Rēdlihu uzgrūda virsū, bet tad starp vārtsarga kājsargiem vēl ripu iebakstīja vārtos," pēcspēles preses konferencē teica Ābols.

Tagad sērijā no četrām spēlēm rezultāts kļuvis 2-1 "Dinamo" labā. Abu komandu pēdējā spēle Habarovskā risināsies jau trešdien un sāksies pulksten 10:00 pēc Latvijas laika. Ja mačā uzvaru gūs "Amur", tad Cerības kausa ieguvējs noskaidrosies pēcspēles "bullīšos", kuri sāksies uzreiz pēc mača.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!