Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc kārtējā zaudējuma trešdien atzina, ka komandas sniegums ir labs, taču par to punktus kopvērtējumā nedod.

Kā zināms, rīdzinieki trešdien, uzsākot sezonas pēdējo piecu spēļu sēriju, viesos ar 1:3 piekāpās vieniem no KHL sezonas favorītiem Sanktpēterburgas SKA, tādējādi vēl vairāk attālinoties no cerības iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

"Rūpīgi gatavojāmies spēlei pret SKA. Zinājām, ka viņi pirms zaudēja "Ak Bars", un pret mums iznāks nikni," pēc zaudējuma teica Ābols. "Mūsu uzdevums bija neielaist. Mūsu spēli veidojām no aizsardzības, uz pretuzbrukumiem. Par spēli kopumā esmu apmierināts, varu tikai norādīt uz vājo momentu realizāciju otrajā periodā. Grūti ir nosargāt 1:0, ja ir pretī ir tāds spēcīgs uzbrukums, bet mēs spējām ilgi to noturēt. Sniegums mums jau ir labs, tikai par to punktus nedod."

Rietumu konferences kopvērtējumā četras spēles pirms sezonas beigām Rīgas "Dinamo" ar 71 punktu ieņem 12.vietu, no astotās vietas atpaliekot par septiņiem punktiem. Tādējādi atlikušajās spēlēs rīdziniekiem ir jāgūst uzvaras pamatlaikā, kā arī jācer uz konkurentu neveiksmēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!