Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" ir jāpriecājas par diviem iegūtajiem punktiem mačā pret Novokuzņeckas "Metallurg", kas šobrīd atrodas līgas kopvērtējuma pēdējā vietā, uzskata vienības galvenais treneris Artis Ābols.

"Mums pretinieku labā spēle nebija pārsteigums. "Metallurg" šodien laukumā bija ļoti iespaidīgi," pēc cīņas uzsvēra Ābols. "Pirmajā trešdaļā viņi bija labāki, bet mēs pārāk aizrāvāmies ar uzbrukumu. Turklāt mūsu komandā pašlaik aizsargi nav pie savas labākās veselības."

"Uzskatu, ka trešajā trešdaļā mēs labi kontrolējām spēli, tomēr uzbrucēja darbības pirms trešajiem zaudētajiem vārtiem bija nedisciplinētas," piebilda treneris. "Mums vajag priecāties par diviem iegūtajiem punktiem."

Vēl Rīgas "Dinamo" treneris atklāja, ka Laura Dārziņa atgriešanās komandas rindās gaidāma piektdienas spēlē pret Novosibirskas "Sibirj".

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 4:3 (1:2, 2:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā uzvarēja "Metallurg". Uzvaras vārtus mājinieku labā pagarinājuma 18.sekundē guva Pols Ščehura.

"Domāju, skatītājiem spēle patika. Pirmajā trešdaļā spēlējām lieliski, mums bija daudz momentu, taču pēc tam "Dinamo" noskaņojās. Es mīlu uzvarēt, tāpēc visi zaudējumi man ir sāpīgi," izteicās viesu komandas vadītājs Germans Titovs. "Pagarinājumā piekāpāmies aizsarga individuālās kļūdas dēļ."

Ar 77 punktiem 44 spēlēs Rīgas "Dinamo" atrodas Rietumu konferences kopvērtējuma tabulas ceturtajā vietā, tomēr no sestās vietas to šķir tikai viens punkts.

Tikmēr Novokuzņeckas vienība ar 37 punktiem 45 cīņās ir ne tikai Austrumu konferences, bet arī visas līgas pastarīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!