Foto: F64

Pretinieka četri noraidījumi spēles pirmajā ceturtdaļā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā maldinājuši Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājus, uzskata komandas galvenais treneris Artis Ābols.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 2:6 piedzīvoja smagu zaudējumu latvieša Laura Dārziņa pārstāvētajai Kazaņas "Ak Bars" komandai.

"Spēli iesākām labi, bet tad "Ak Bars" četri noraidījumi pēc kārtas maldināja mūsu spēlētājus. Pēc tam mums spēle aizgāja greizi. Ja nav divu galveno spēles komponentu - disciplīnas un uzvaras divcīņās -, cerēt uz uzvaru ir ļoti grūti," Kazaņas komandas oficiālajā mājaslapā citēts Ābola pēcspēles preses konferencē teiktais.

"Nevar tā spēlēt pret tādu pretinieku kā "Ak Bars", dot pretiniekiem tik daudz iespēju vairākumā, mazākumā un vienādos sastāvos. Agrāk vai vēlāk viņi šīs iespējas izmantos," turpināja Ābols.

Rīgas "Dinamo" treneris arī apstiprināja, ka komandas uzdevums šajā sezonā joprojām ir iekļūt izslēgšanas spēlēs, taču jāuzlabo sniegums. Ar šo sastāvu joprojām varot iekļūt Gagarina kausa izcīņā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 26 punktiem 27 spēlēs atrodas pēdējā, 14.pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!