Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucēja Mika Indraša meistarstiķis otrdien regulārā čempionāta spēlē ir atzinības vērts, taču hokejistu nedrīkst pārslavēt, uzskata rīdzinieku galvenā trenera pienākumu veicējs Artis Ābols.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" regulārā čempionāta priekšpēdējās mājas spēļu sērijas pēdējā spēlē otrdien ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, ko pārstāv arī tā kādreizējais uzbrucējs Miķelis Rēdlihs. Latvijas klubam tas bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Rīgas "Dinamo" rindās izcēlās Indrašis, kurš savus vārtus guva ar meistarīgu manevru, aizvārtē paceļot ripu uz nūjas lāpstiņas un pa gaisu ievirzot to pretinieku vārtu tīklā.

""Lokomotiv" ir viena no ātrākajām, ja ne pati ātrākā komanda līgā, tāpēc pirmā trešdaļa mums pagāja, lai aprastu ar viņu ātrumu," pēc cīņas izteicās Ābols, kurš uzsvēra, ka otrajā un trešajā trešdaļā "Dinamo" hokejisti darbojušies daudz pārliecinošāk.

Tāpat Ābols par parādīto sniegumu veltīja labus vārdus gan Indrašim, gan "Dinamo" vārtsargam Mārim Jučeram.

"Lai ko tādu īstenotu, ir jābūt arī meistarībai," par Indraša paveikto izteicās Ābols, gan izvairoties uzbrucēju atklāti slavēt.

Tāpat treneris atklāja, ka arī pats tikai otrdien uzzinājis par līgas vadības jaunieviesto Cerību kausa izcīņu, kurā startēs Gagarina kausā neiekļuvušās komandas. Komanda pašlaik koncentrējas regulārajam čempionātam, tāpēc par Cerību kausu nedomājot.

Tikmēr "Lokomotiv" komandas galvenais treneris Toms Rovs atklāja, ka daļa viņa vadītās vienības spēlētāju cīnījušies ar vīrusa sekām, tāpēc viņš par parādīto sniegumu paudis lepnumu.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 46 punktiem 46 spēlēs ieņem 12.vietu. Sešas spēles pirms regulārā čempionāta beigām rīdzinieki no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek par 14 punktiem, saglabājot ļoti minimālas izredzes iekļūt izslēgšanas cīņās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!