Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kazaņas "Ak Bars" un Hantimansijskas "Jugra" komandas sestdien tika pie uzvarām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs.

"Jugra" savā laukumā ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Čeļabinskas "Traktor".

Mača rezultātu spēles astotajā minūtē atklāja viesu uzbrucējs Aleksandrs Čerņikovs, bet 22 sekundes vēlāk Andrejs Ankudinovs izlīdzināja rezultātu.

Spēles uzvarētājs pamatlaikā un pagarinājumā netika noskaidrots, tādējādi bija jāaizvada pēcspēles metienu sērija, kurā ar rezultātu 2:1 uzvarēja mājinieki. Uzvaras "bullīti" šajā mačā iemeta Pāvels Varfolomejevs, kurš kaldināja arī "Jugra" uzvaru iepriekšējā spēlē pret pērnās sezonas vicečempioni Magņitogorskas "Metallurg".

Tikmēr "Ak Bars" viesos pagarinājumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 1:1, 1:0) pārspēja Čerepovecas "Severstaļ".

Uzvaras vārtus viesu labā iemeta Vladimirs Tkačovs, kurš bija precīzs pagarinājuma 45. sekundē.

Austrumu konferencē līdere ar 13 punktiem piecās spēlēs ir Omskas "Avangard". "Jugra" ar astoņiem punktiem ir trešā, bet "Ak Bars" ar tikpat punktiem ieņem sesto vietu.

Tikmēr Rietumu konferences un visas līgas līdere ir latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Dinamo", kas piecās spēlēs tikusi pie 14 punktiem.

Savukārt Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" un Kazahstānas vienība Astanas "Baris" ir vienīgās, kas šosezon joprojām cīnās bez punktiem, tiesa, Baltkrievijas komanda Minskas "Dinamo" sacensībās vēl nemaz nav iesaistījusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!